Falsk Breitling För Bentley

Breitling for Bentley-kollektionen är definitivt en av de mest uppskattade av alla klockälskare. Den är uppbyggd av två starka varumärken och visar att bra mekanismer kan skapa sanna konstverk utan dess like. Om du vill bära en klocka som är både unik och vacker är Breitling för Bentley det bästa valet. Originalklockan har 38 juveler, en självupprullande mekanism och högfrekvent energi. Den har också antireflexglas och ett vackert alligatorläderband som inte bara ger komfort, utan också ger en touch av elegans.

I nästa avsnitt kommer du att upptäcka skillnaderna mellan en äkta Breitling för Bentley och en replik.

Breitling For Bentley Falska

Det finns totalt fem skillnader mellan de båda modellerna. Den mest märkbara skillnaden är datumet, eftersom det inte verkar finnas något datum på den falska klockan, medan på originalklockan står datumet på toppen av ramen, vilket också ger intrycket av att repliken är kortare än kopian. original version.

Breitling For Bentley Falska

En annan skillnad som lätt kan märkas är kronografen till höger, som är annorlunda på den falska klockan. På repliken visar kronografen siffrorna 8, 16, 24, medan den äkta klockan visar en annan uppsättning siffror: 20, 40, 60. Den tredje skillnaden mellan de två klockorna är kronan, som är annorlunda på den falska klockan .., i denna är den längre och tjockare än i originalklockan. Den fjärde skillnaden mellan de två versionerna är den andra kronografen som visar siffrorna 10, 20, 30, 40, 50, 60, istället för 2, 4, 6, 8, 10, 12, som visas på originalklockan. Den sista skillnaden mellan repliken och originalet är kronografen till vänster, där du kan se samma problem som de andra två kronograferna har, alla visar olika nummer från originalversionen. På kronografen till vänster kan vi läsa siffrorna 20, 40, 60, medan vi på den äkta klockan kan läsa siffrorna 10, 20, 30.