Audemars Piguet Arnold Schwarzenegger – den gamla falska klockrecensionen

Det var alldeles för länge sedan jag fick chansen att recensera en Audemars Piguet replikklocka på min blogg så jag bestämde mig för att gå ut och hitta en bra bit att visa er. Jag ville också ha något mer speciellt än din genomsnittliga kopia av Audemars Piguet Royal Oak Offshore som vi alla gillar så jag bestämde mig för att stanna vid denna Arnold Schwarzenegger replikklocka – The Legacy. Detta är ett av mästerverken i Audemars Piguet Arnold Schwarzenegger-kollektionen och det kostar lätt över 40k. Ja, det finns inget stavfel, det är så Audemars Piguet replica rullar bland de exklusiva lyxklockorna. Audemars Piguet replika klockor är dock lättillgängliga även om de också tenderar att vara dyrare än andra märken.

Audemars Piguet The Legacy Replika

Hur gillar du den här skärmdumpen? Jag börjar med att gå igenom detaljerna eftersom jag tvivlar på att många av er är mycket bekanta med denna sällsynta del av en falsk klocka. Markörer och händer och AP-logotypen är roséguldpläterade. Originalbiten har siffror som markörer och det första jag märkte var att den inre ramen också är roséguld på den äkta biten. Den tvåfärgade borstade och polerade svarta ramen matchar originalet, och det gör även roséguldtryckarna och kronan. Fodralet är också två-ett borstat och polerat och det imiterar keramiken på originalet. Den äkta pjäsen har också två ornament på vänster sida som gör klockan lite symmetrisk. Klockan 12-kronografen är en liten sekundvisare och klockan 6 fungerar som ett stoppur. Den stora sekundvisaren drivs av en Quartz (batteridrift) rörelse har en nästan svepande rörelse och den lilla tickar vilket ger en intressant visuell helhet. Syntetrem matchar originalet och har Audemars Piguet-loggan på spännet. Bakväskan har rätt ”The Legacy”-gravyrer och du hittar även gravyrer inuti remmen. Vikten är bra och höljet är faktiskt något tunnare än den vanliga Royal Oak Offshore. Det finns inte många som den här och jag är glad att jag har en snygg falsk Audemars Piguet att visa er. Förhoppningsvis kommer den här att vara en keeper i min samling även om jag har en känsla av att två av mina vänner redan har fått ögonen på den.