Tag Heuer Grand Carrera Calibre 17 Falsk Klocka

Tag Heuer Carrera kaliber 17 Replik Klocka

Tag Heuer Grand Carrera Caliber 17 är verkligen populär bland Tag-replikaklockorna. Det har alltid varit som de flesta av de falska Tag-klockorna en mycket klassisk pjäs med precis rätt olika designfunktioner för att få den att sticka ut. Tagga falska klockor är alltid ett bra fynd och de är inte så pretentiösa. Fortfarande kommer ett original att kosta dig långt över 4k så jag försöker vänja mig vid en kopia innan jag börjar spara på de stora pengarna. Det är mer än en bra handpenning på en ny bil så det kommer att ta lite tid innan jag kommer att skilja mig så lätt med de pengarna på en klocka.

Boett i borstad och polerad rostfritt stål har en bra tjocklek och vikten känns ungefär rätt. Drivs av en japansk automatisk rörelse tiden hålls väl och jag hade inga problem med rörelsen alls. Jag har den här i över ett år nu och den går fortfarande smidigt. Ramen har rätt markeringar, repsäker kristall har en bra blåaktig bländning och den är väl klonad. Urtavlan är korrekt märkt med taggen korrekta markeringar och en väl klonad logotyp. Kronografer är också välgjorda men klockan 3 är inte märkt som originalet. Kronan och knapparna är också välgjorda så efter en glimt och en bra detaljkontroll är jag fortfarande väldigt nöjd med det jag ser. Datumfönstret klockan 6 är också välplacerat och har rätt utseende. Läderarmband är av bra kvalitet och över ditt genomsnittliga falska armband. Spännet har taglogotypen och inställningen är densamma som på originalet. Bakväskan kommer med ett genomskinligt fönster som är snyggt klonat också med rätt gravyrer. Sammantaget är detta en riktigt snygg klocka och det kommer inte att vara många som kommer att upptäcka den för en replik. Jag testade min senaste kommentar och tro mig att det gick väldigt bra. Allt du behöver är några enkla avslappnade utseenden och en mycket avslappnad attityd och denna klocka kommer att passa direkt in i bilden.

Tag heuer Grand Carrera Caliber 17 Replica Klocka Baksida

Fake Tag Heuer Caliber 17 Klocka Från Sidan