Richard Mille RM 07-01 Colored Ceramics Schweiziska Replika Klockor

Richard Milles replikakollektion finns i tre sommarfärger: rosa, lavendel och puderblå TZP-keramik. TZP-keramiken (Tetragonal Zirconia Polycrystal) som används för boettens ram och bakstycke är känd för sin lätthet, styrka och färgbevarande egenskaper. Även under långa tidsperioder förblir nyansen i detta sofistikerade material perfekt balanserad och oförvanskad, och ser lika fräsch ut som den dag den tillverkades.

Dessa boetter är fästa på mikroblästrade boettband i vitt guld med polerade pelare och skyddar den interna CRMA2-rörelsen med skeletoniserad automatisk lindning. Som vanligt med falska Richard Mille är titan av klass 5 i rampljuset och används för broarna och bottenplattan. Alla komponenter är skeletterade för att maximalt ljus ska kunna passera igenom och fylla utrymmet. Skeletteringen framhäver också den omsorg som lagts vid den högkvalitativa efterbehandlingen av urverket med dess dragna, avfasade och polerade ytor i kombination med mikroblästrade och elektroplasma-behandlingar. Denna metallspets är dock inte mindre motståndskraftig och klarar alla varumärkets stötprov med bravur.

CRMA2 har en balans med variabel tröghet som ger perfekt långsiktig prestanda och en rotor med variabel geometri i 5N 18K rött guld som anpassar upprullningen av den schweiziska replikaklockan till bärarens aktivitet. I kombination med en full involute-växellåda ger det ett idealiskt förhållande mellan prestanda och noggrannhet, vilket ger RM 07-01 en gångreserv på cirka 50 timmar.

Tack vare sina kontrasterande nyanser, former och material som alla gör ett allvarligt uttalande om idén om kul och lättsamhet, är var och en av de tre lyxreplikorna Richard Mille RM 07-01 Coloured Ceramics helt modern i varje aspekt av deras tillvägagångssätt. En verklig respekt för urmakarkulturen, en innovativ inställning till banbrytande material och ren teknik gör att denna kollektion seglar definitivt bort från konventionella klockdesigner.