Tag Heuer Carrera CBN2A1L.FC6521 Klockor Replika

För att välkomna det kommande kinesiska nyåret fortsätter Tag Heuer sin pionjärverksamhet genom att släppa en film om kaninens år med sin varumärkesambassadör i Kina, Kun Cai. I filmen bär Cai Xukun Tag Heuer Carrera Year of the Rabbit kronograf replika på ett slående sätt, vilket framhäver den unika dragningskraften hos denna exklusiva klocka för kaninens år.

Tag Heuer Carrera Year of the Rabbit Replika

Tag Heuer Carrera Chronograph är en begränsad upplaga av en falsk klocka som skapats för att fira det kinesiska kaninåret.Den är vackert elegant och sportig i en fantastisk färgskala i svart, rött och guld, med den känsliga symbolen för den förtjusande kaninen. De präglade ränderna på klockans urtavla representerar kaninens mjuka päls, medan safirglaset på baksidan visar en präglad bild av en röd kanin i mitten.

Den här begränsade upplagan på 500 exemplar har den klassiska designen från Carrera sportkronograferna och har en elegant stålhölje, en tachymetrisk skala på den fasta ratten i djup svart keramik, vilket är ett eko av kollektionens ursprung i förhållande till motorsport. Färgen rött, som representerar lycka, glädje, passion och djärvhet, presenteras i subtila detaljer i replikaklockan, vilket gör den till ett idealiskt val för att förmedla välsignelser och övertygelser på handleden under det nya året.

Tag Heuer Carrera Year of the Rabbit Replika

Inuti klockan finns det automatiska urverket Heuer 02, som är tydligt synligt genom baksidan. Urverket, som utvecklats och tillverkats internt av Tag Heuer replika, har en gångreserv på 80 timmar och dess vertikala koppling och kolonnhjul ger replikaklockan exceptionell precision och prestanda. Bandet till Tag Heuer replika klockan är tillverkat av smidigt svart kalvskinn med kontrasterande beige sömmar, vilket harmonierar med urtavlans roséguldsdetaljer.

Tag Heuer Carrera Year of the Rabbit Replika

Kopian av Tag Heuer Carrera Chronograph Year of the Rabbit är ett exempel på märkets oändliga kreativitet, skicklighet och expertis inom klocktillverkning samt dess symboliska betydelse. Denna ikoniska kronograf förkroppsligar varumärkets gemensamma önskan om kaninens år och kommer att hjälpa många bärare att skörda fördelarna med ett utmanande nytt år.