Breitling Superocean Heritage Red Gold Replika Klockor

Jag har tappat räkningen på antalet storlekar och varianter som Breitling har släppt i Superocean Heritage-kollektionen. Det snygga dykarsortimentet är fortfarande en av mina favoriter i Breitling-sortimentet, men det finns så många versioner att jag känner att de bästa på Breitling inte ens kan nämna dem alla. Så låt oss se vad jag vet. Repliken Superocean Heritage är/var tillgänglig i 38 mm, 42 mm, 44 mm och 46 mm breda storlekar. Den kommer/kom som en trehändig, trehändig med sekundär sekundvisare och två kronografversioner. Sedan finns det mängder av färgvariationer på urtavla och ram, och precis där blir det riktigt grumligt. Till exempel kan du få en helsvart version. En svart urtavla med grön ram. En grön ram med en grön urtavla, och listan fortsätter. Jag antar att Breitling bara vill se till att det finns ett Superocean Heritage för nästan alla.

Så här är ytterligare en anledning att kolla in det populära sortimentet av dykkopior. Här finns två versioner av ”Red Gold”-kollektionen. Dessa versioner av repliken Superocean Heritage (och vanliga Superocean) kommer med 18 karat rödguld och matchande händer. Vad jag gillar är att du får den tvåfärgade klockbehandlingen, men priserna är inte så mycket högre än alla stålmodeller. Ser ganska bra ut att starta upp.

Breitling Superocean Heritage Chronograph Gold Replika

Breitling Superocean Heritage Chronograph Gold Replika

Det du ser här är 42 och 44 mm breda versioner av det falska Superocean Heritage. Den 42 mm breda versionen är en trehandsvariant med ett Breitling Caliber 17 (bas schweizisk ETA) automatiskt urverk, medan den 44 mm breda versionen är bi-compax-kronografversionen av Breitling replikaklocka. En komplett version med tre diskar av Superocean Heritage finns i storleken 46 mm bred (som också har en trehandsversion). Chronograph har Breitling Caliber 22 automatiskt urverk inuti (som är en bas schweizisk ETA 7750).

Raminsatsen är imponerande gjord och passar in med verktyget replika klocka uppförande av pjäsen. Samtidigt har den ett lite mer blingy utseende som jag tror att tillräckligt många kommer att njuta av. Insatsen i 18k rött guld är polerad runt om, medan satinerade sektioner skärs in vid femminutersmarkörerna. Naturligtvis, eftersom pjäsen är en dykare, roterar ramen. Alla replika Breitling Superocean Heritage-modeller är vattentäta till 200 meter. För en mer ”seriös” dykklocka har de många andra alternativ.

Breitling Superocean Heritage Chronograph Gold Replika

Om den 46 mm breda storleken är för stor för dig och den äldre 38 mm breda storleken var för liten, är antingen 42 eller 44 mm breda versioner helt rätt. Jag gillar passformen på dem båda och håller med Breitling om att erbjuda en lite annorlunda version av kronografen i 44 och 46 mm breda storlekar. Även om det kan tyckas som ett onödigt tillägg, är 18k rödguldsramalternativen ganska trevliga om du letar efter en mer sofistikerad look med den minimalistiska designen som markerar Superocean Heritage-linjen. Det bästa är att det fortfarande ser väldigt mycket ut som en dykare. Det säger sig självt att Breitling erbjuder dessa på en rad remmar från gummi till läder, och naturligtvis Classic Ocean-armbandet som är en intressant och förvärvad smak. Repliken Breitling Superocean Heritage Red Gold Chronograph säljs för cirka $7 000 – $7 500 beroende på remmen/armbandet.