Omega Seamaster Olympic Games Guld Kopia

Denna nya linje omfattar en trio av replika klockor direkt påverkade av de tre vinnande medaljer som delas ut på den olympiska pallen. Omega använder dock guld i var och en av 39,5 mm kopiarklockorna snarare än ett annat material i varje. 18K gult guld har formen av det traditionella förstahandsmaterialet, 18k Canopus-guld för ”silver”-modellen och 18k Sedna-guld för ”brons”-versionen.

Omega Seamaster Olympic Games Guld Kopia

Den 18k gula guldversionen av den nya Seamaster Olympic Games Gold-serien.

Du känner säkert igen Sedna-guld, som är en egenutvecklad legering Omega utvecklad 2013 som blandar guld, koppar och palladium för att skapa en roséguld-look. Vad du inte kommer att känna igen här är Canopus gold, som är en helt ny, exklusiv legering Omega har skapat för denna specifika replikklocka som liknar vitt guld. Det är för närvarande sparsamt med detaljer om vad den nya legeringen är gjord av, men det är alltid spännande när märken tar på sig sina kemihattar för att skapa nya material som kan användas i fodral, händer, siffror/index etc. Det ska bli intressant att se hur och var Canopus guld används härnäst och om vi kommer att se det i några nya replika klockor sverige på den kommande Baselworld-mässan.

Omega Seamaster Olympic Games Guld Kopia

18k Canopus guldversionen av den nya kopian av Seamaster Olympic Games Gold-serien.

Motsvarande 18k guld används också i ”blad” visare och tillämpade index för varje replikklocka. De kupolformade urtavlarna är något benvita och har den vintage Omega-logotypen och en sportig minutbana. Varje replikklocka är tillgänglig på antingen ett brunt eller svart läderband.

Omega Seamaster Olympic Games Guld Kopia

18k Sedna-guldversionen av den nya kopian av Seamaster Olympic Games Gold-serien.

Casebackarna för de nya Seamaster Olympic Games falska klockorna har en motsvarande 18 kt guldring präglad med namnen på alla värdstäder och härstammar från Omegas tid som Olympic Timekeeper, från Los Angeles-spelen 1932 till de kommande spelen i Los Angeles 2028. Inuti denna ring finns ett fönster i safir som visar upp rörelsen, Omegas METAS-certifierade Master Chronometer Caliber 8807.

Omega Seamaster Olympic Games Guld Kopia