Billiga Schweiziska Falska Audemars Piguet Royal Oak-modeller som skimrar med snöinfattade diamanter

Dessa Haute Joaillerie-klockor på 34 och 37 mm är designade för mindre handleder och tillverkade i 18 karats vit- eller roséguld och täckta med en mängd briljantslipade diamanter i olika storlekar. Den sällsynta och mycket tekniska snöinfattningen skapar en lysande effekt som framhäver replikan Royal Oaks mångfacetterade arkitektur och påminner om ett vinterunderland.

Snö som reflekterar ljuset

De nya falska Audemars Piguet Royal Oak Selfwinding i 34 och 37 mm förenar Haute Horlogerie och Haute Joaillerie. De fyra klockorna är helt infattade med briljantslipade diamanter från 0,5 mm till 2,2 mm i diameter och infattade med den hantverksmässiga tekniken snöinfattning – en första i Royal Oak-kollektionen. 34 mm-modellerna representerar också de första helt ädelstensinfattade klockorna som finns tillgängliga i denna diameter. Medan de två 34 mm swiss replica-klockorna har totalt 2 255 briljantslipade diamanter (~6,6 carat), har 37 mm-modellerna 2 123 briljantslipade stenar (~7,2 carat), som alla uppfyller tillverkarens högsta krav när det gäller klarhet, slipning och färg.

Eftersom en klockas gemsetting påverkar dess geometri och motståndskraft arbetade design- och produktionsteamen hand i hand med gemsettern under hela tillverkningsprocessen för att säkerställa vattentålighet, tillförlitlighet, robusthet och reparerbarhet hos varje Audemars Piguet-replika, utöver att bibehålla Royal Oaks distinkta estetiska koder.

 

Glamorös och gnistrande design

De snöinfattade diamanternas strålglans accentueras av replikaklockornas ädla metaller. De fyra nya Royal Oak Selfwinding-modellerna är utförda i 18 karats vit- eller roséguld och har en unik skimrande estetik när de spegelpolerade faserna som avgränsar boetten, ramen och de enskilda länkarna på armbandet ger ett oändligt ljusspel.

De två Audemars Piguet replikaklockorna i 18 karats vitguld har en monokromatisk design, medan klockorna i rosa guld ger en raffinerad tvåfärgad kontrast. De snöslipade urtavlorna, som glittrar av 879 briljantslipade diamanter (~1,32 carat) för 34 mm-uren och 699 för 37 mm-uren (~1,4 carat), kompletteras med 13 baguettslipade diamanttimmarkeringar. Tim- och minutvisarna i 18 karat vitt eller rosa guld är berikade med självlysande beläggning för optimal läsbarhet i mörkret. Slutligen har signaturen ”Audemars Piguet” tryckts i svart på en satinborstad guldkartusch som återspeglar boettens och armbandets färg.

Eleganta självlindande urverk

De två 34 mm-modellerna drivs av kaliber 5809 som slår med en frekvens på 4 Hz och har 50 timmars autonomi när den inte är på handleden. För första gången i 34 mm-kollektionen har datumindikeringen tagits bort för att ge plats åt den raffinerade ädelstensinfattningen på urtavlan. Deras 37 mm motsvarigheter är utrustade med den självlindande kalibern 5909 som också gör sig av med datumindikeringen. Detta 4 Hz-urverk har 60 timmars gångreserv, vilket gör det idealiskt för en modern livsstil.

Båda urverken har raffinerade Haute Horlogerie-dekorationer, inklusive Côtes de Genève, tirés, cirkulär satin, snörning och polering, som kan beundras genom de falska lyxklockornas safirboetter tillsammans med de oscillerande vikterna i 22 karat rosa guld.