Den nya manschetten Reflection De Cartier kommer med en dold Replika Klocka

Cartier slår till med en annan armband / manschettklocka-hybridutgåva. Den nya Reflection de Cartier-repliken är närmare i stil med den mer traditionella utformningen av höga smycken kopia klockdesign än dess Baignoire bangle kusin. Men dess väsen är i linje med samma övergripande budskap: kvinnor har en glupsk aptit för moderna, skulpturala och tjocka guldsmycken med en tidsberättande twist.

Cartier Reflection Plain Gold Replica

Den kvartsdrivna replikaklockan, som finns i gult guld, roséguld och i tre varianter med ädelstensinfattningar i vitt guld, är dold och infattad i manschettens öppning. ”Reflektionen” görs på den motsatta sidan av manschettens öppning, på den polerade guldytan, vilket skapar en slags optisk illusion med baklänges tidtagning. Cartier har uppenbarligen använt sig av magiska trick under de senaste åren. Vi har sett Clash [Un]limited, en kopieklocka med ett armband som har rörliga ryggkotor, och Cousin, en replika klocka som andas eller klämmer om man vill vara teknisk.

Cartier Reflection Plain Gold Replica

Det finns gott om ädelstenar i Reflection-kollektionen: en helt vit diamantinfattad modell för traditionalisten; en modell med påfågelmotiv, bestående av krysopras, obsidian, smaragder, Paraiba-turmaliner med iriserande blågrön lack – för den djärve; och en opal, ametist, spessartitgranat och tigeröga-infattad manschett – för den ännu djärvare.

Trots att tre av dessa fem Cartier replika klockor passar snyggt in i kategorin högsmyckesklockor, tillhör de återstående rosa och gula guldmodellerna en mer modern och nyanserad variation av replika klockdesign för kvinnor. Reflection de Cartier är en något djärvare motsvarighet till Baignoire-armbandet. Det är ett tyngre och mer geometriskt uttalande, vilket gör det till en värdig konkurrent till Bulgari Serpenti eller en vintage Piaget-manschett.