Omega Aqua Terra Schweiziska Replika Klockor

Med ett djärvt utbud av dial-nyanser är detta en chans för alla att uttrycka sin stil i färg. Kollektionen följer spektrumet från hav till jord, med unika toner som Atlantic Blue, Lagoon Green och Terracotta – en varierad palett som använder naturen som inspiration. Två olika storlekar finns tillgängliga, med helt polerade rostfria stålhöljen i antingen 38 mm eller 34 mm, och alla presenteras med ett Co-Axial Master Chronometer urverk.

Dessutom finns det två modeller i 18K guld som ger en extra lyxig känsla. De här schweiziska replika-klockorna är tillverkade i Omegas långvariga legeringar och framhäver färgandan med sina egna gyllene nyanser.

Omega Aqua Terra Replika

Allt om rattarna

I Shades-kollektionen är urtavlorna tillverkade av mässing och solborstade utåt från mitten. Varje urtavla har också fått ett lager lack för extra djup. Men den verkliga magin ligger förstås i färgerna. Tack vare den senaste tidens framsteg med innovativ teknik har Omega replika kunnat uppnå unika nyanser som går längre än tidigare.

PVD-teknik, som kallas Physical Vapor Deposition, ger en särskild effekt som möjliggör färger som Terracotta, medan CVD-teknik, som kallas Chemical Vapor Deposition, ger vissa kemiska reaktioner som är perfekta för nyanser som Sea Blue.

Aqua Terra 150M Terracotta Replika

Aqua Terra 150M Terracotta © Omega Replika

Rör vid ratten

I 34 mm-serien har urtavlorna 18K vitguld för visarna och indexen, som är formade som segelbåtsskrov. För 38 mm-modellerna har Omega försett urtavlorna med traditionella rhodiumpläterade visare och index.

Klassiskt utseende

I linje med Aqua Terra DNA har varje kopia av klockan en symmetrisk hölje och krona i helt polerat rostfritt stål, med en vågformad design på baksidan.

Kaliber

Kraften är Omega’s Co-Axial Master Chronometer Calibre 8800. Master Chronometer-certifieringen innebär att varje kopia av klockan och dess urverk har klarat de stränga tester som fastställts av det schweiziska federala institutet för metrologi (METAS). Detta garanterar den högsta standarden för kvalitet, precision och magnetisk motståndskraft.

Omformade armband

Runt handleden presenteras de schweiziska replikaklockorna på armband av rostfritt stål. Den nya designen är baserad på mindre och elegant rundade länkar, som ger ett fräscht utseende i Aqua Terra-kollektionen.

Guldmodellerna

För extra glans introduceras ytterligare två replika klockor i massivt guld.

Det 38 mm stora valet har skapats i 18K Sedna™ Gold – Omegas egen rödguldslegering som är känd för sina varma toner och sin höga motståndskraft mot blekning. Tillsammans med en bezel som är belagd med 46 diamanter på totalt 1,77 ct är den solborstade och lackerade urtavlan CVD-behandlad och presenteras i en sandstensfärg, med ett applicerat cirkulärt datumfönster i 18K Sedna™ Gold, segelbåtsindex och gråfärgade överföringar. Den här Omega-replikan sitter på ett armband i 18K Sedna™ guld med ett fjärilsspänne och drivs av Omegas Co-Axial Master Chronometer-kaliber 8801.

Aqua Terra 150M 38MM Replika

Aqua Terra 150M 38mm © Omega Kopia

Den 34 mm stora klockan är tillverkad i 18K Moonshine™ Gold – Omegas egen gulguldslegering, känd för sina ljusa toner och sin höga motståndskraft mot blekning.Den solborstade och lackerade urtavlan är CVD-behandlad och presenteras i lagungrön, med ett applicerat cirkulärt datumfönster i 18K Moonshine™ Gold, index för segelbåtar och silverfärgade överföringar. Ställd på en skimrande läderrem i tallgrön, är denna Omega kopia klocka drivs av Omega’s Co-Axial Master Chronometer calibre 8801.

Aqua Terra 150M 34MM Replika

Aqua Terra 150M 34mm © Omega