Replika Omega De Ville Annual Calendar

Omega Replik Klocka

Jag har försökt hitta några nya produkter från Omega, så att jag kan få någon form av ledtråd om hur framtida Omega replika klockor förmodligen skulle vara designade. Sedan stötte jag på det här: De Ville-årskalendern från Omega. Jag vet att den här klockan inte är precis spektakulär i kraft, användbarhet eller ens stil. Men den här klockan har definitivt en plats. Den här typen av klocka är designad för någon som vill ha ett enkelt sätt att säga tiden, och som dessutom har ett mer ”konservativt” förhållningssätt till mode.
Som jag sa, den här klockan är inte spektakulär, men den är stenhård och stenhård. En årskalender, genomskinlig baksida och naturligtvis en schweizisk gjord kronometer är dess huvudfunktioner. Andra funktioner inkluderar ett 41 mm stålhölje, 100 meter vattentäthet, en 55 timmars gångreserv och möjligheten att linda automatiskt i båda riktningarna för att minska lindningstiden. Ser? Jag sa att det var solid.
Att bli distraherad av alla möjliga funktioner, avläsningar och displayer är lätt att göra när du handlar efter kronografer. Men att köpa en Omega replika klocka får dig all funktionalitet du behöver utan alla klockor och visselpipor som bara proffs använder regelbundet ändå.

Replika Omega De Ville Annual Calendar