Audemars Piguet introducerar nya Royal Oak Concept Flying Tourbillon ”Tamara Ralph” Billig Kopia Klocka

Audemars Piguet presenterade en ny kopia av Audemars Piguet Royal Oak Concept Flying Tourbillon i begränsad upplaga som utvecklats i samarbete med Haute Couture-designern Tamara Ralph.

Denna distinkt feminina Audemars Piguet replikaklocka firar de sammanflätade världarna av Haute Horlogerie och Haute Couture och visar upp en boett i 18 karat rosa guld prydd med frostat guld. Guldytan är intrikat intryckt med ett diamantspetsat verktyg, vilket skapar en gnistrande effekt som påminner om ädelstenar. Den skulpterade boetten mäter 38,5 mm x 11,9 mm och är vattentålig till 20 meter / 66 fot.

Audemars Piguet Royal Oak Concept Flying Tourbillon Tamara Ralph 26630OR
Den flerskiktade urtavlan, med nyanser av brunt, brons och guld, har inspirerats av de strukturerade detaljerna i Tamara Ralphs Couture-kreationer och har en kontinuerlig satinstruktur med solstrålar. Den diamantinfattade flygande tourbillonen vid klockan 6 kombinerar teknisk precision med en raffinerad estetik.

Audemars Piguet Royal Oak Concept Flying Tourbillon Tamara Ralph 26630OR

Royal Oak Concept Flying Tourbillon Tamara Ralph 26630OR © replique montre france

För förbättrad läsbarhet av Audemars Piguet replikaklocka har visarna i rosa guld behandlats med en självlysande beläggning.

Audemars Piguet Royal Oak Concept Flying Tourbillon Tamara Ralph 26630OR

Den billiga Audemars Piguet-kopian hålls på plats av en åttkantig ram i rosa guld och det bländfria safirglaset avslöjar det handlindade urverket som arbetar med en frekvens på 3 Hz (21 600 vibrationer per timme) och erbjuder en effektreserv på 72 timmar.

Som kronan på verket finns ett bronsfärgat pärlemorfärgat alligatorarmband med ett AP-faltlås i 18 karat rosa guld, tillsammans med ytterligare ett chokladfärgat pärlemorfärgat alligatorarmband.