Fotorecension – Panerai Luminor GMT Replika Klockor

Här är en annan GMT-replika-recension, Pam 29M-repliken. Jag är glad att jag kan visa er några nya och intressanta falska GMT-klockor som denna Panerai Luminor GMT-kopiaklocka till exempel. För inte så länge sedan fick jag tag på en snygg Omega Seamaster GMT replikklocka av bra kvalitet och den gillar verkligen hela GMT-andan. De är alla ganska mycket sportiga/vardagliga klockor och den här GMT-visaren är en så enkel och cool funktion att ha.

Panerai Luminor GMT Replika Klockor

Panerai Luminor GMT Falsk Klocka

Även dessa japanska automatiska urverk ger dig full-on GMT-funktionen så så länge du väljer rätt och detaljerna matchar klockan kan vara ganska felfri.

Detta stycke är en ganska unik Panerai replikklocka utan tvekan om det. Fodralet är en cool helt polerad färg. En blandning av lila och vinrött enligt mig. Får inte se många Panerai Luminor replika klockor som den här runt omkring, så jag är verkligen glad att jag fick den. Läderremmen är också unik. Dubbelsidigt läder, tjockt, en intressant grå-rödbrun färg, lila sömmar som matchar fodralet, ett spänne som också matchar fodralet och några intressanta perforeringar. 24 timmars märkt ram och en snygg repsäker kristall gör att ansiktet ser bra ut. På tal om ansiktet har den en smokingurtavla som du kan kolla in på bilderna nedan. Hela denna detaljkombination gör att den passar den casual sidan mer än den sportiga. Datum och GMT-visare ställs in från kronan i första positionen. Movement är japansk automatisk och gör att sekundvisaren får ett riktigt fint svep. Det finns också en cool rund datumförstorare som ger en mer vintage-liknande känsla till hela verket. Jag gillar det helt om du inte redan fattat idén och ärligt talat så tycker jag att den här typen av replikaklockor är så mycket roligare än de mer klassiska vi alla går efter hela tiden. Det är lite svårare att tillbehöra det är säkert, men när jag tänker på det så stressar jag inte ens över att använda den här längre. Jag bär det mestadels med en avslappnad klädsel och det har en egen känsla. Det sticker ut på grund av färgkombinationen och jag tycker att det är lika mycket av en vintagepjäs som en cool trendig pjäs eftersom de helt klart som en äkta vintagepjäs inte hade klockor som såg ut så här för 50-60 år sedan. Kolla in resten av bilderna och låt mig veta dina tankar om denna replika Panerai Luminor-klocka.

Panerai Luminor Klocka

Replika Panerai Luminor Klocka