IWC Pilot’s Watch Timezoner TOP GUN Woodland Lyxig Kopia Klocka

Den nya billiga falska IWC Pilot’s Watch Timezoner Top Gun Woodland har en grön keramisk boett som mäter 46 mm i diameter och 15,1 mm tjock, vilket är stort men i linje med många av IWC:s klockor. Enligt varumärket är den Woodland-gröna tonen (en färg som gjorts i samarbete med Pantone) inspirerad av de flygdräkter och uniformer som bärs av piloter i TOPGUN-flygskolan (tänk Mavericks jumpsuit) samt de stora skogslandskap som de flyger över.

Timezoner-boetten är också tillverkad av grön keramik. IWC har valt att använda samma gröna ton för urtavlan, visarna och gummiremmen för att uppnå en diskret monokromatisk känsla. Även lumen är färgkoordinerad. På urtavlan finns en trio av visare i mitten, 24-timmarsdisplayen under 12 och ett datumfönster vid klockan 3. Och ja, skivorna på båda bländaröppningarna är färgmatchade. Det finns dock en del icke-gröna komponenter på den falska klockan, inklusive boettringen och kronan, som båda är tillverkade av mattsvart Ceratanium. Ceratanium är ett egenutvecklat material som kombinerar lättheten och segheten hos titan med hårdheten och reptåligheten hos keramik. Det gröna gummibandet med textilinlägg är dessutom utrustat med ett stiftspänne i Ceratanium. Den gröna urtavlan bryts av något av de röda detaljerna på urtavlan (TIMEZONER-inskriptionen och 24-timmarsvisningen) och på ramen (UTC), men allt som allt är denna Woodland-kopia verkligen väldigt militärgrön.

Liksom framsidan är baksidan av den bästa replikan IWC Pilot’s Watch Timezoner Top Gun Woodland försedd med safirglas. Detta ger oss en vy över den IWC-tillverkade automatiska rörelsen Caliber 82760. Verket arbetar vid 28 800 vph (4 Hz) och inkluderar ett Pellaton-lindningssystem förstärkt med keramiska komponenter, vilket ger kopian 60 timmars kraftreserv.