Panerai Radiomir Tourbillon Bronzo PAM01284 Bästa Falska Klocka

Den klassiska urtavelfärgen för Panerai-falska klockor i brons är en militärgrön ton, men eftersom den nya Radiomir Tourbillon Bronzo PAM01284 har en delvis skeletterad display är de öppna broarna i urverket som utgör ”urtavlan” färdiga med en mörk olivgrön beläggning som skapas genom en ALD-process (atomic layer deposition) med aluminiumoxid. Stora självlysande timmarkörer är monterade på den yttre kapitelringen, vilket gör att de ser ut att sväva ovanför ytan nedanför, samtidigt som PAM01284 får det klassiska Radiomir-utseendet.

En trio av lysande händer upptar mitten av urtavlan, men eftersom de löpande sekunderna visas av en sub-dial vid klockan 9, är den tredje centralt monterade handen faktiskt en extra timhand för att ge den bästa repliken Panerai Radiomir Tourbillon Bronzo PAM01284 med en sekundär tidszonsdisplay. För att hjälpa till att skilja mellan AM- och PM-timmar får den extra timvisaren en motsvarande subdial vid klockan 3, som har en 24-timmarsvisare med en dag / natt-indikator.

Den nya billiga falska Panerai Radiomir Tourbillon Bronzo PAM01284 drivs av varumärkets Cal. P.2015/T tourbillon med manuell lindning, vars plattor och bryggor är helt tillverkade av titan som har fått en mörkgrön aluminiumoxid ALD-finish. Eftersom PAM01284 egentligen inte har någon urtavla (i ordets traditionella bemärkelse), står huvudplattan för en betydande del av replikaklockans främre utseende. Med detta i åtanke har huvudplattans framsida fått en grovkornig texturfinish för att skapa en mycket sammanhängande estetik, och det ger den nya PAM01284 ett övergripande utseende som delar skillnaden mellan en traditionell urtavla och en skeletterad display. Även om själva urverket bara väger 15,30 gram tack vare sin lätta titankonstruktion, är brons ett ganska tungt material och den kuddformade boetten mäter hela 45 mm i diameter, så nya PAM01284 kommer sannolikt fortfarande att ha en bra närvaro på handleden.

Det 27-jewel Panerai Cal. P.2015/T-urverket består av 256 komponenter och arbetar med en frekvens på 28 800 vph (4 Hz). P.2015/T med två huvudfjäderhus som löper i en serie, vilket ger den nya Panerai Radiomir Tourbillon Bronzo PAM01284 en imponerande gångreserv på fyra dagar. För att hjälpa till att spåra den ganska långa varaktigheten av dess autonomi är baksidan av Cal. P.2015/T utrustad med en gångreservsindikator, som kan ses genom safirfönstret i replikaklockans bakstycke. Förutom att ha en sekundär tidszonsvisning som åtföljs av en egen 24-timmars dag/nattindikator, har Panerai Cal. P.2015/T också en 30-sekunders tourbillon, som snabbt roterar längs en axel vinkelrät mot balanshjulet för att skapa en mycket dynamisk display, som kan observeras genom både Panerai replica urtavla och dess boett.