Njut av en Mycket Funktionell Falsk Breitling Klocka

Falska Breitling Klockor För Män

Det är inte konstigt att falska Breitling-armbandsur är populära. Som bärare av klockor vet jag att Breitling, ett schweiziskt företag, är känt över hela världen för sina precisionsklockor med praktiska funktioner. En typisk ny Breitling-klocka säljs i USA för från cirka 1 600 $ till 6 900 $. Och top-of-the-line Bentley Mulliner Tourbillon med sin dyra tourbillon, en enhet som hjälper till att hålla exakt tid även under påverkan av gravitationen, säljs för uppemot $200 000. Men bara en handfull av dem görs årligen.

En falsk Breitling återger de utmärkta praktiska egenskaperna hos märket till ett överkomligt pris. Företaget grundades 1884 av Leon Breitling och tillverkar användbara klockor. Det var den första som tillverkade ett kronografarmbandsur. Breitling är den ledande lyxklockan som bärs av piloter. Många kommersiella flygbolagspiloter såväl som några medlemmar av sådana aerobatiska team som Thunderbirds (USA), Blue Impulse (Japan) och Red Arrows (Storbritannien) bär Breitlings.

Breitling producerar den legendariska Emergency Watch som hjälper piloter i nöd. Klockan har en sändare som kan skicka signaler på två frekvenser med hjälp av två antenner i klockan. Om räddare letar efter den nedskjutna piloten skickar den aktiverade sändaren nödanrop i cirka 18 timmar beroende på omständigheterna på ett avstånd av cirka 90 nautiska mil över platt land eller hav.

Breitling armbandsur är också populära bland dykare och sjömän. Kort sagt, Breitlings är ett bra val för män och kvinnor med en aktiv livsstil. Även om företaget började tillverka klockor med kvartsurverk 1970, hade det i slutet av 1980-talet återgått till att tillverka klockor med mekaniska urverk. Idag, även om den fortfarande gör vissa klockor med kvartsurverk, har de flesta självuppdragande mekaniska urverk.