Caliber de Cartier Replika Klocka

En av mina vänner är en stor älskare av Cartier replika klockor. Tur att han inte har mycket till övers, annars skulle han få alla Cartier-modeller av falska klockor där ute. Då och då frågar han mig om råd och detaljer om replika Cartier-modeller men den här gången dök han bara upp för att visa upp sin nyaste Caliber de Cartier replikklocka. Naturligtvis tog jag chansen att ta den och recensera den åt er.

Jag ska berätta för dig att jag inte kunde hitta den här kombinationen av silverurtavla och svart fodral bland de ursprungliga Cartier-klockorna men man vet aldrig. Överlag ser klockan ren ut, urtavlan har alla rätt element på rätt ställen. Om jag jämför det med de äkta klockorna, säger jag att siffrorna, siffrorna och ganska mycket markeringar på urtavlan borde vara lite mer intensiva, rikare om du vill. Ja, det är definitivt det intrycket jag får här. Svart jonpläterad väska i rostfritt stål ser bra ut, den är borstad på sidorna och polerad på toppen. Läderband är av bra kvalitet och kommer samman i ett snyggt Cartier viklås. Genomskinligt bakhus är också snyggt med bra gravyrer och Cartier 25 juvelmärkning på rotorn. Min vän älskar det och jag är verkligen glad att han har en replik klocka av god kvalitet. Det är enkelt och snyggt, inte för flashigt och definitivt inte tråkigt. Snyggare än en sportig Cartier replica enligt mig så överlag kommer jag att godkänna den här. Det är en bra avslappnad pjäs med en vanlig mansstorlek som kommer att se bra ut med nästan vad som helst.