Fyra bästa Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica-klockor med juveler

Audemars Piguet lanserar fyra 37 mm självlindande kronografmodeller med boetter utsmyckade med diamanter och färgade ädelstenar

Efter den senaste Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph i 43 mm som presenterades 2021 är det nu dags för 37 mm-versionen att få sin egen designutveckling. Fyra nya bästa Audemars Piguet replikmodeller ansluter sig till kollektionen med en mängd moderna estetiska detaljer på urtavlan, som börjar med ett nytt Lady Tapisserie-motiv, vars stympade pyramider är något bredare än på tidigare versioner. Dessutom har de senaste modellerna inte längre den sneda zonen som fanns på tidigare 37 mm urtavlor – ett utelämnande som förstärker klockans förfining. AP-monogrammet har omformats i harmoni med klockans proportioner och ersätter den överförda ”Audemars Piguet”-signaturen. Ett skarpt öga kommer också att märka att timmarkörerna är något mer framträdande för en sportigare look.

De ädelstensinfattade ramarna är en del av nyheternas höjdpunkter. Två av modellerna har infattningar med briljantslipade diamanter, medan de andra två har infattningar med färgglada baguetteslipade ädelstenar. Färska färger på urtavlan med ett urval av nya nyanser, inklusive ljusblått, kungligt blått, svart och en delikat laxfärg.

Alla billiga schweiziska falska klockor är utrustade med Audemars Piguets utbytbara remsystem, vilket gör det möjligt för ägarna att experimentera med olika utseenden. De diamantinfattade modellerna åtföljs av ett stiftspänne, medan de baguettinfattade versionerna är utrustade med ett elegant AP-fällbart lås. Slutligen drivs dessa fyra klockor av Audemars Piguets självlindande kronograf, Calibre 2385, som också visar timmar, minuter, små sekunder och datum.

Två Audemars Piguet-kopior är utsmyckade med en boett med briljantslipade diamanter och finns i 18 karats roséguld eller boett i rostfritt stål. Gnistret som skapas av de briljantslipade diamanterna förstärker den handgjorda finishen som dekorerar de mångfacetterade boetterna. Klocktillverkarens karaktäristiska växling mellan satinborstning och polerade avfasningar ger klockorna ett oändligt ljusspel.

Den rosa guldversionen kontrasteras av en ljusblå urtavla och är monterad på ett beige utbytbart gummiband. Denna klocka levereras också med ett extra ljusblått gummiband som matchar färgen på urtavlan. Modellen i rostfritt stål med diamantinfattad boett har en varm laxfärgad urtavla och är utrustad med ett ljusgrått utbytbart gummiband som matchar boetten. Ett extra mörkgrått gummiband medföljer den perfekta replikaklockan för extra kontrast. De nya färgerna på urtavlan är framtagna med en PVD-process som lyfter fram de mjuka nyanserna i varje färg.

De två sista modellerna i 18 karats rosa eller gult guld har en lyxig inramning av baguettslipade färgade ädelstenar i en kanalinfattning. Klockan i gult guld har en kungablå urtavla och en boett med en livfull gradering av gula, gröna och blå nyanser. Dessa livfulla färger uppnås tack vare tsavoriter i kombination med gula och blå safirer. Det blå utbytbara gummibandet, som har samma färg som urtavlan, förstärker klockans kontrasterande toner. Den schweiziska Audemars Piguet-kopian kommer med ett extra ljusgrönt gummiband som förstärker tsavoriternas gröna toner.

Modellen i rosa guld får liv med en regnbågsfärgad bezel som lyser upp den svarta urtavlan. De 32 baguetteslipade stenarna, inklusive rubiner, tsavoriter, topas, tanzaniter, ametister och safirer i nyanser av orange, gult, grönt, blått, violett och rosa, skapar ett magiskt färgspektrum och ett omfattande spel med ljuset. Det svarta utbytbara gummibandet fulländar klockans eleganta design. Ett extra beige gummiband medföljer också replikaklockan sverige.

Alla ädelstenar som pryder dessa bästa falska Royal Oak Offshore Selfwinding Chronographs har noggrant valts ut för att motsvara tillverkarens högsta kriterier när det gäller klarhet, slipning och färg. Kvaliteten på stenarnas slipning är lika viktig som deras inneboende kvalitet och klarhet för oändlig utstrålning och gnistrande.