Replika IWC Klocka – Fotorecension

Här är en replik klocka från IWC som jag köpte till en vän till mig för ett tag sedan från en webbplats för falska klockor. För närvarande förvandlades den här webbplatsen till iParadisiac.co, klockor ser likadana ut, priser och beskrivningar är desamma så i stort sett allt tyder på att det bara var en domänbyte. Jag fick till och med ett nyhetsbrev som meddelade just det.

Replika IWC Klocka

IWC Replik Klocka

Den här modellen ser inte ut som någon IWC jag har sett hittills men min vän föll för den, fick mig att se riktigt bra ut på alla detaljer och fick till slut grönt ljus för att få den. Handlingen var att jag skulle få ta några bilder och en video innan han tar hem det. Jag måste erkänna att klockan är fantastisk. Det är helt i rostfritt stål av god kvalitet med ett väldigt fint armband och en så snygg designad krona. Urtavlan är ganska bred på 47 mm och höljet är mycket tunt på endast 11,5 mm. Dessa dimensioner gör att denna falska klocka ser väldigt stilig ut. Siffror och visare är samma mörkblå och den vita urtavlan ger den ett mycket rent, enkelt utseende. Kronografen vid 6′oclock är en liten sekundvisare som kompletterar urtavlan på ett väldigt snyggt sätt. Reptålig kristall är också väldigt fin och lite kupolformad som hjälper till att ge den precis rätt reflektion. Det tvåfärgade borstade och polerade armbandet stängs i ett dolt viklås som gör att det ser fantastiskt ut. Den drivs av en manuell lindningsmekanism som gör att du måste vrida kronan manuellt varje dag. Energireserv överstiger 24 timmar så om du bär denna dagligen kommer du att skapa en vana att linda den.

Replika IWC Klocka

IWC replika klockmekanism

Jag är verkligen imponerad av kvaliteten på denna replik klocka och jag gratulerade min vän för att han insisterade på det och tog ett så bra beslut. Han är så klart gladare än jag och har hittills inte rapporterat några problem alls. Jag tycker att den här är ett utmärkt val om du gillar designen och det övergripande utseendet på den.