Nya Panerai Radiomir Quaranta Replika samling, utför klassisk stil charm

Sedan Panerai lanserade sin första Radiomir-klocka för mer än 80 år sedan har kollektionen varit upptakten till en klassisk legend. En kollektion som är genomsyrad av historia, har omfamnat tidens puls med sin tidlösa stil och är högt ansedd av entusiaster av replika klockor, med en grundläggande estetik som alltid har kunnat anpassas till varje tillfälle eller modeutveckling. Den första Radiomir hade till exempel en diameter på 47 mm, ett stort och robust hölje som var utformat för de mest krävande sjöresorna. Nu har den nya Radiomir Quaranta replika-kollektionen skapats i linje med dess väsen, och den återskapar designen av 40 mm-fallet som har varit en del av kollektionens historia. Den nya falska klockan fortsätter Panerai’s distinkta estetik och mekaniska mästerskap och ger Radiomir-kollektionen en livlig och modern twist.

Panerai Radiomir Quaranta Replika

Den nya Radiomir Quaranta repliken är en iögonfallande replika med en diameter på 40 mm. Dess delikata proportioner gör att den passar både vid avslappnade och formella tillfällen, och den är tillräckligt flexibel för att kunna bäras av ett brett spektrum av kön och handledsstorlekar. Stålet är polerat till en glansig glans, medan den ikoniska kuddeformade boetten ger replikaklockan både elegans och dynamik. Urtavlan är prydd med ett solfjädermönster, och med en enkel vridning kan du uppskatta ljuset och skuggorna som flödar över den delikata strukturen.

Den ikoniska sandwichskivan har en enkel design, med arabiska siffror vid klockan 12 och 6, och timmarkörer på resten av urtavlan. Ratten har en liten sekundräknare vid klockan 9 och en datumvisning vid klockan 3. Klockan kompletteras av ett matt krokodilskinnband för en avslappnad, återhållen men ändå lyxig look.

Panerai Radiomir Quaranta Replika

Den nya Radiomir Quaranta replikakollektionen finns i tre modeller för att uppfylla förväntningarna hos olika replikaklocksälskare. Modellen med vit urtavla med beige Super-LumiNova™-beläggning och mörkbrun rem (PAM01292), modellen med blå urtavla med vit Super-LumiNova™-beläggning och mörkblå rem (PAM1293) och modellen med kolsvart urtavla med beige Super-LumiNova™-beläggning och svart rem (PAM1294). Versionen med kolsvart urtavla har en beige Super-LumiNova™-beläggning och levereras på ett svart armband (PAM1294). De nya modellerna finns också med valfria remmar i olika material, färger och ytbehandlingar som kan bytas ut för att skapa olika utseenden.

Radiomir Quaranta replika är utrustad med den nya generationens P.900 självuppdragande rörelse, endast 4,2 mm tjock, den första Panerai rörelse av denna storlek som har en datumvisning och en 3-dagars gångreserv.

Kopian Radiomir Quaranta är vattentät till 3 bar (cirka 30 meter) och är utrustad med ett polerat stiftspänne i stål.