Caliber de Cartier Schweiziska Falska Klockor

Vid SIHH 2010 introducerade Cartier en ny in-house automatisk rörelse känd som 1904-PS MC. Den driver den nya falska herrlinjen Caliber de Cartier. Urverket har dubbla pipor för att ge ett stadigt kraftflöde till escapementet, och regleringssystemet möjliggör finjustering för att öka tidtagningsnoggrannheten. Ett stopp-sekunderssystem underlättar synkronisering till en referenssignal.

Cartier replica ägnade också stor uppmärksamhet åt lindningssystemet. Keramiska kullager i mitten av rotorn säkerställer utmärkt stöttålighet och hållbarhet. Cartier övergav vändare till förmån för ett spärrhakesystem för att snabba upp lindningen, och en dubbelriktad rotor i full storlek garanterar maximal lindningseffektivitet. Urverket mäter 25,6 mm i diameter och 4 mm tjockt och det slår med 28 800 vph. Energireserven är 48 timmar. Rotorn och de övre broarna är färdiga med traditionella Côtes de Genève, och huvudplattan, som är dold för insyn, är cirkulär.

Cartier Calibre Replika

Det falska Caliber de Cartier-fodralet mäter 42 mm i diameter och finns i stål, stål och rosa guld och massivt rosa guld. De böjda klackarna ger en bekväm passform på handleden. Stålversionen kommer med svart eller vit urtavla, stål- och guldmodellen kommer med vit urtavla och i rosa guld kan du välja en vit eller chokladbrun urtavla. Urtavlan innehåller signaturkoder för Cartier-design och domineras av en oversize XII i lätt relief. Allt är klart läsbart. Kronan har en syntetisk spinell cabochon. Båda kristallerna är av safir och fodralet är vattentåligt till 30 meter. Alligatorremmen kommer med ett dubbelt justerbart viklås.

Leta efter Caliber de Cartier i butikerna Cartier-kopior online, med start på $6500 i stee.