Omega Globemaster Annual Calendar Replika Klockor

Efter introduktionen av Globemaster Master Chronometer på Baselworld 2015 och dess världsomspännande officiella lansering 2014 februari, presenterar Omega replica nu en ny modell i raden, den falska Globemaster Annual Calendar.

Omega Globemaster Annual Calendar Replika

Den första nyheten är väskans storlek, som ökar från 39 mm till 41 mm för att ge en förbättrad synlighet för den distinkta pajformsurtavlan, här presenterad i en ny grå nyans.

Den årliga kalenderfunktionen levereras av den nya Omega Co-Axial Master Chronometer Caliber 8922 som har designats med ett omedelbart hopp av den lackerade blå handpunkten under årets månader, var och en av dem placerade mellan de blånade indexen.

Omega Globemaster Annual Calendar Replika

De polerade tim- och minutvisarna är blånade och belagda med Super-LumiNova, som också används för indexen.

Andra blåa element är den polerade centrala sekundvisaren, Omega-logotypen, Constellation-stjärnan samt skriften på urtavlan.

Läderremmen är naturligtvis blå och den kompletteras med ett viklås i rostfritt stål.

Omega Globemaster Annual Calendar Replika

Boetten är tillverkad av rostfritt stål men den polerade räfflade ramen är gjord av volframkarbid för ökad motståndskraft mot repor.

Master Chronometer-certifieringskortet som medföljer klockan bevisar att replikaklockan har klarat de åtta intensiva tester som fastställts av det schweiziska federala institutet för metrologi (METAS). Priset kommer att ligga runt 7 800 schweiziska franc.