Breitling Top Time Classic Cars Tourbillon Billiga Falska Klockor

Den billiga replikan Breitling Top Time B21 Classic Cars Chronograph Tourbillon är utrustad med samma Breitling Caliber B21 som gjorde sin debut förra året i Premier Tourbillon. Breitling arbetade hand i hand med den specialiserade urverkstillverkaren Manufacture La Joux-Perret för att utveckla urverket, som tar det ovanliga steget att kombinera en tourbillon med en kronograf för att göra replikaklockorna så tydligt Breitling. Det är första gången den schweiziska klocktillverkaren introducerar en tourbillon i Top Time Collection, och den kommer att kombineras med några exotiska material: kombinationer av brons, keramik och titan för boetterna, och valnötsburl på en av urtavlorna.

Top Time B21 Ford Mustand Replika

Top Time B21 Ford Mustand © Breitling Replica

Stil och Hastighet

Top Time replikaklockor introducerades på 1960-talet för att möta kraven från människor med en aktiv livsstil. Tredje generationens grundare Willy Breitling ville skapa en okonventionell kronograf som var mer stilinriktad än de traditionella verktygsklockor som Breitling var känd för. Han kallade den Top Time, och den handlade lika mycket om att ha kul som att visa tiden, och blev snabbt en favorit bland bil- och motorcykelentusiaster. Under årens lopp har Breitling samarbetat med amerikanska tillverkare av klassiska sportbilar för att fånga den känsla av verve och energi som kännetecknade 1960-talet. Dagens Top Time Classic Cars Collection består av uppdaterade samarbeten med Ford Mustang, Chevrolet Corvette och Shelby Cobra.

Designen är modern retro, med svampformade kronograftryckare och en upp- och nedvänd urtavla med tourbillonvagnen klockan 12. Klockan 6 sitter kronografens minuträknare i ett ”squircle”-register (delvis cirkel, delvis fyrkant) som är en blinkning till gamla instrumentpaneler. En tachymeterskala cirkulerar runt den yttre urtavlan.

Top Time B21 Chevrolet Corvette Replika

Top Time B21 Chevrolet Corvette © Breitling Klockor Kopior

Träffa de Klassiska Bilarna

Top Time B21 Ford Mustang har en 43 mm boett i brons med titanbotten och en grön urtavla som matchar färgerna på den första generationens Ford Mustang, som tillverkades mellan 1964 och 1974. Det var en bil som verkligen fångade 60-talets frihetliga anda.

Den bästa replikan Breitling Top Time B21 Shelby Cobra har en 44 mm boett i svart keramik med botten, krona, tryckknappar och spänne i titan. Den blå urtavlan matchar färgen på bilen, som skapades 1962 av Le Mans-vinnaren Carroll Shelby, som kombinerade ett litet, lätt chassi i brittisk stil med en stark, pålitlig amerikansk småblocksmotor.

Den falska Breitling Top Time B21 Chevrolet Corvette har en 44 mm svart keramisk boett med titanbaksida, krona, tryckare och spänne. Urtavlan i valnötsburl och racingremmen i perforerat läder är en hyllning till ratten och instrumentpanelen i den legendariska Chevy Corvette ”Sting Ray” från 1960-talet.

Top Time B21 Shelby Cobra Replika

Breitling samarbetade med den specialiserade urverkstillverkaren Manufacture La Joux-Perret för att utveckla B21. Breitling Caliber B21 har en frekvens på 28 800 a/h (4 hertz), en gångreserv på 55 timmar och en kolonnhjulskontrollerad design med en horisontell koppling. Det är en COSC-certifierad kronometer med en skeletterad oscillerande vikt som gör att man kan se kolonnhjulet genom bakstycket. Tourbillonen rymmer balanshjulet, balansfjädern och urverket i en roterande bur, vilket sätter hela enheten i ständig rörelse och effektivt upphäver tyngdkraften, vilket påverkar replikaklockans noggrannhet i olika positioner. Den billiga schweiziska replikan Top Time B21 Classic Cars Chronograph Tourbillon är vattentät till 100 meter och levereras med Breitlings 5-årsgaranti. Med andra ord, all den stil, kraft och prestanda du kan förvänta dig av en klassiker.