Panerai Submersible 42 mm i Goldtech PAM974 falsk klocka

Panerai släppte en ny version av sin Submersible replica-modell med ett fodral tillverkat av guld eller, för att vara mer exakt, från Goldtech, en speciell guldlegering som innehåller en procentandel koppar, för en mer intensiv röd nyans, och platina, som förhindrar material från att oxidera.

Panerai Submersible 42mm Goldtech PAM974 Replika

42 mm höljet på den nya repliken Submersible 42 mm i Goldtech är förstärkt av en svart keramisk moturs roterande infattning med graderad skala och den ikoniska enheten för att skydda den slingrande kronan som Panerai patenterade 1955.

Tack vare den generösa Super-LumiNova-behandlingen är alla indikationer tydligt synliga även under dåliga ljusförhållanden. Den lilla sekundvisaren klockan 9 täcker en viktig roll eftersom den indikerar att replikaklockan fungerar som den ska.

Panerai Submersible 42mm Goldtech PAM974 Replika

Vattentålig till 100 meter / 330 fot, den nya nedsänkbara modellen kommer med en safirkristall baksida för att visa OP XXXIV Calibre, en 4 Hz (28 800 vph) självlindande rörelse med en kraftreserv på tre dagar och baserad på en ValFleurier ebauche. ValFleurier är en rörelsetillverkare som tillhör Richemont Group, som också äger varumärket Panerai.

Panerai Submersible 42mm Goldtech PAM974 Replika

Repliken Panerai Submersible 42 mm i Goldtech PAM974 har ett pris på 25 900 Euro, matchat med ett svart gummiband.