Tre Nya TAG Heuer Women’s Aquaracer replika klockor

Tre nya modeller i TAG Heuers Aquaracer-kollektion för kvinnor ligger helt i linje med trenden mot blå urtavlor och remmar i stålklockor – främst replika klockor för män – och ändå klassiska i den meningen att Aquaracer-kollektionen för kvinnor har funnits i årtionden. TAG Heuer var ett av de första märkena som tillverkade sportreplikaklockor i stål för kvinnor. Det finns många bra verktygsreplikaklockor för män, och särskilt när det gäller dykklockor domineras området av replikaklockor för män. Om du är en kvinna som gillar sportestetiken och vill ha en riktig dykkerklocka känner du redan till TAG Heuer. Det var ett av de första företagen som började skapa sportreplikaklockor för kvinnor, och introducerade dem under sportklocksgaloppen i slutet av 1990-talet när de flesta damklockor fortfarande huvudsakligen var guld eller guldpläterade klädkopior – det vill säga mindre versioner av klädreplikaklockor.

Womens Aquaracer Replika Klockor

TAG Heuer Women’s Aquaracer Replika

Womens Aquaracer Replika Klockor

TAG Heuer Women’s Aquaracer Replika

TAG Heuer var också ett av de första varumärkena som presenterade kvinnliga idrottare i sin marknadsföring, särskilt i sin nu legendariska marknadsföringskampanj ”Don’t Crack Under Pressure” i mitten av 1990-talet. Dessa kvinnliga förebilder, som är starka både mentalt och fysiskt, var ett uppfriskande avsteg från bilderna av glamorösa eller känsliga kvinnor som var typiska på den tiden i reklam. Bland de nuvarande kvinnliga ambassadörerna finns tennisäset Petra Kvitová och modellen/aktivisten Cara Delevingne.

Womens Aquaracer Replika Klockor

Aquaracer-kollektionen kom 2003, och även om den har förfinats sedan dess, finns den grundläggande designen fortfarande kvar, inklusive den skårade, kantiga ramen som roterar i en riktning, och de stora, lummade timvisarna och markörerna. Du kan inte slå det för grundläggande funktionalitet, med ett datumfönster klockan 3, en sekundvisare och 300 meter vattentäthet. Det finns till och med ett dubbelt säkerhetslås på armbandet eller remmen. Detta är en robust dykarklocka som kan stå emot vilken som helst av de stora pojkmodellerna på marknaden för en bråkdel av priset (från 1 700 $).

Ändå har Aquaracer fortfarande feminina egenskaper. För det första har den en storlek som passar en mindre handled. Med sina 35 mm är den i den stora änden av storleksspektrumet för en kvinnokopia, men det gör den helt i linje med trenden och fortfarande mindre än praktiskt taget alla dykare som kopierar klockor på herrsidan, av vilka vissa är stora som hockeypuckar. För det andra finns det en urtavla av pärlemor, tonad något blå, med ett matchande blått gummiband, vilket gör Tag Heuer-replikaen lika moderiktig som den är tuff. Det tvärskiktade mönstret på bandet är en fantastisk detalj; det är utformat för att likna strukturen på segelrep. Det finns också en cool blå urtavla som är subtilt graverad med ett sand/vågmönster, med ett matchande blått gummiband eller ett trippel-länkat rostfritt stålarmband. Visarna och indexen är rhodinerade och belagda med vit Super-LumiNova, täckta av ett safirglas. Rörelsen är kvarts. Replika TAG Heuer Women’s Aquaracer med pärlemor urtavla och blått gummiband kostar 1 400 kr; blå urtavla med blått gummiband kostar 1 600 kr; 1 700 kr på stålarmband.